Sökmotoroptimering i Jönköping bli #1 med Etttusenprocent

Sökmotoroptimering i Jönköping – Anlita en lokal talang

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering i jönköping och vill ha kontakt med någon som kan den lokala marknaden?

Då har du kommit helt rätt.

David Vesterlund heter jag, driver Ett tusen procent och bor & jobbar i Jönköping.

Jag ska ge dig 3 ovanliga men viktiga tips kring sökmotoroptimering och avsluta med ett erbjudande.

1. Lokala landningssidor trimmar din SEO  

Vill du bli hittad av företag i Jönköping så ska du använda dig av lokala landningssidor. Det gör du genom att tagga orten där ni har kontor i landningssidan – använd ditt verktyg som du skriver texterna i. I mitt fall wordpress.

2. Skriv för företagarna i Jönköping

Skippa floskler och formellt språk. Visa kunderna att du själv har gnetat ihop vartenda ord. Skriv så människor förstår, var unik, det gillar både kunderna och sökmotoroptimeringen.


3. Förstå dina kunders köpprocess

Vet du när dina kunder använder Google i sin köpresa? Är det för att få en första överblick? Är det för att jämföra leverantörer? Eller är det för att skaffa kunskap inför upphandlingen?

När du förstår hur dina kunder köper så kan du skriva texter som möter kunderna i rätt skede – Då kommer du få fart på affärerna.


Betala bara när vi lyckas (avvecklat)

Om du anlitar oss för sökmotoroptimering så kan du välja att bara betala för de sökord där vi får upp dig till topp 10 på Google. Välj ut minst 20 och max 99 sökord – Lugn! vi hjälper dig att välja rätt – sen betalar du bara cirka 30kr/dag för de sökord som vi lyckas Toppa på Google. 

/// 

Pga hög inflöde på nya uppdrag så har vi på Ett Tusen Procent valt att nischa oss helt mot skrivandet, alltså: texter, annonser, content och SEO-copy. 

Vi har valt bort det breda SEO-arbetet och erbjuder därmed inte tjänsten ”SEO på provision”. 

Behöver du hjälp med att hitta en bra SEO-aktör som sköter helheten så är du välkommen att kontakta oss så kan vi guida framåt. 

///


Fast pris 

Alternativ 2 är att du betalar ett fast pris för varje sida som du vill att vi ska sökmotoroptimera. Vill du först ha en genomlysning av din webbsida med förslag på åtgärder så löser vi det. Läs mer om vårt fasta pris Här.


Anlita mig för sökmotoroptimering av texter

I Sverige görs det mer än 50 miljoner sökningar om dagen på Google. 95% av dem fångas upp av företagen på förstasidan. Boka ett möte redan idag så går vi igenom hur du blir en 95 procentare – jag föredrar en slät kopp kaffe men vill du ha mjölk så ordnar vi det.

Sökmotoroptimering av texter - lokalt i jönköping

Med vänlig hälsning 

David Vesterlund 

Digital skribent & Copywriter 

Ett tusen procent