Sökmotoroptimering i Jönköping – 100% provision

Sökmotoroptimering i Jönköping | Betala bara för resultat

Lokal sökmotoroptimering på provision – Betala bara när du säljer mer. Vi vill att du ska få fler besökare på din webbsida och därmed sälja mer. Du betalar oss av de nya intäkterna vi skapar. Läs om hur det fungerar och be om offert.
Behöver du hjälp med sökmotoroptimering i jönköping och vill ha kontakt med någon som kan den lokala marknaden?

Då har du kommit helt rätt.

David Vesterlund heter jag, driver Ett tusen procent och bor & jobbar i Jönköping.

Jag ska ge dig 3 ovanliga men viktiga tips kring sökmotoroptimering och avsluta med ett erbjudande.

1. Lokala landningssidor trimmar din SEO

Vill du bli hittad av företag i Jönköping så ska du använda dig av lokala landningssidor. Det gör du genom att tagga orten där ni har kontor i landningssidan – använd ditt verktyg som du skriver texterna i. I mitt fall wordpress.

2. Skriv för företagarna i Jönköping

Skippa floskler och formellt språk. Visa kunderna att du själv har gnetat ihop vartenda ord. Skriv så människor förstår, var unik, det gillar både kunderna och sökmotoroptimeringen. 

3. Förstå dina kunders köpprocess

Vet du när dina kunder använder Google i sin köpresa? Är det för att få en första överblick? Är det för att jämföra leverantörer? Eller är det för att skaffa kunskap inför upphandlingen?

När du förstår hur dina kunder köper så kan du skriva texter som möter kunderna i rätt skede – Då kommer du få fart på affärerna.

SEO på provision i Jönköping – Betala bara när vi lyckas!

Om du anlitar oss för sökmotoroptimering så kan du välja att bara betala en provision när vi ger dig resultat. Du betalar cirka 10-20% av den försäljning vi skapar genom Googletrafik. Enkelt och tydligt, mätbart och skalbart.

Vill du ha ett möte eller en offert, skicka en förfrågan. Knappen finns längst ned på sidan.

Fast pris

Alternativ 2 är att du betalar ett fast per månad för vår sökmotorkonsult. Vi räknar på vad som krävs för att du ska nå toppen i din bransch. Sen tar vi fram ett fast pris för att hjälpa dig.
Vill du först ha en genomlysning av din webbsida med förslag på åtgärder så löser vi det. Läs mer om vårt fasta pris Här.

Anlita oss för att sälja mer genom er webbsida

I Sverige görs det mer än 50 miljoner sökningar om dagen på Google. 95% av dem fångas upp av företagen på förstasidan. Boka ett möte redan idag så går vi igenom hur du blir en 95 procentare – jag föredrar en slät kopp kaffe men vill du ha mjölk så ordnar vi det.

Sökmotoroptimering av texter - lokalt i jönköping

Kontor och kunder i Jönköping

Vi på Ett tusen procent driver också bolaget I Am Content och har kontor på Tändsticksgränd i Jönköping. Vi arbetar med kunder i 11 länder men har vårt fokus på lokala kunder här i Jönköping. Precis som att vi hjälper kunder här köper vi också tjänster från företag i Jönköping. Vi tar hjälp med bland annat:

  • Virtuell assistent
  • Städfirma i Jönköping
  • Catering till events och möten
  • Videoproduktion och marknadsföring utanför vårt eget område

För oss är det viktigt att vi både hjälper företag lokalt och gynnar Jönköpings arbetsmarknad och näringsliv genom att använda lokala tjänster i stor utsträckning. Vi samarbetar också med flera företag här för att ge varandra tips på uppdrag och tjänster.

Hoppas vi får kontakt och har möjligheten att hjälpa varandra i framtiden!

Med vänlig hälsning 

David Vesterlund 

Ett tusen procent & I Am Content