Social selling med David Vesterlund från Etttusenprocent

Det är jag som driver Etttusenprocent och det är alltså mig du anlitar för copy, content eller marknadskonsultuppdrag.

Marknadsföring & Försäljning med Ett tusen procent

Förutom marknadsföring så har jag arbetat med försäljning i finansbranschen, framför allt kring tjänstepensioner och kapitalförvaltning, sen 2006. I den rollen har jag gjort allt från enstaka affärer på några tusenlappar i ordervärde med en beslutsprocess på ett par timmar upp till affärer med hundratals miljoner i ordervärde och förhandlingar som pågått i 18-24 månader. Något jag har lärt mig under tiden är att använda alla kanaler som finns till hands för att bidra med kunskap och värde till alla beslutsfattarna under hela säljcykeln.

Föreläsning och utbildning i Social selling 

Social selling med David Vesterlund från ett tusen procent
Anlita mig för konsultuppdrag, utbildning och föreläsning som hjälper er att växa med Ett-tusen-procent

Då och då hjälper jag företag att komma igång med det här arbetet genom att göra föreläsningar och utbildningar inom social selling. Här är en video där jag, i avslappnad föräldraledighetsanda, berättar om vad jag ska bidra med under en av mina föreläsningar som jag kör ihop med Tross Sverige AB i jönköping.

 

Anlita mig för att komma igång med Social Selling!

Vill ni få fler inkommande uppdragsförfrågningar eller offerter, fler möten till era säljare och öka chanserna enormt att slå årets säljbudget så är det dags att införa social selling som en del av er säljprocess. Förutom att jag utbildar och föreläser så kan ni hyra in mig för att stå på barrikaderna med era säljare när det nya arbetet ska sättas igång. Kontakta mig för ett möte så går vi igenom vilken väg som är er väg fram till ökad försäljning och nya affärer!