SEO Pris – Sökmotoroptimering till rörligt pris

Vill du ha hjälp att ranka högt på Google på viktiga sökord men vill inte kasta pengar i sjön utan att vara säker på att få resultat?

Om så är fallet så har du kommit helt rätt, vi hjälper dig med sökmotoroptimering med rörlig, prestationsbaserad ersättning. Vi kan hjälpa dig för ett fast pris per månad men flera av våra kunder föredrar en rörlig betalmodell. För att få en offert på ett samarbete med rörligt pris, kontakta oss så återkommer vi inom 24 timmar.

Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med sökoptimering och provisionsersättning.

SEO på provision

Vi vill ge dig resultat först och ta betalt sen.

  • Till en början hjälps vi åt att välja ut ett antal sökord, minst 30 och max 99 sökord som är relevanta för din bransch och dina produkter.
  • Vi tecknar ett avtal på minst 6 månader som förlängs kvartalsvis.
  • Nu börjar vi arbetet med sökordsoptimering.

De sökord som vi inte lyckas få upp dig till topp 10 på Google, där betalar du ingenting.

För de sökord du når topp 10 med betalar du en fast summa för varje månad du ligger kvar. Prislappen varierar beroende på bransch och konkurrens med börjar på 300 kr per sökord och månad, alltså 10 kr per dag.

Länkar på provision – White hat länkar

Om SEO är en faktor att arbeta med så är länkar en av de grundläggande byggstenarna. När du har unikt och bra innehåll så har du förutsättningarna att ranka högt. Med hjälp av länkar till din sida får du kraften att tryckas uppåt trots hård konkurrens. Vi arbetar bara med White Hat länkar, dvs. vi hjälper dig att förtjäna länkar till din sajt. Vi har en systematisk process som har visat sig fungera i flera branscher. Så pass säkra är vi på ett vi kan hjälpa dig att förtjäna trovärdiga länkar att vi erbjuder tjänsten på provision. Du betalar alltså bara för förtjänade länkar som pekar på din sajt. Priset, strategi och om vi kan hjälpa dig och din bransch behöver vi alltid diskutera närmare. En analys av din sajt och era förutsättningar är en grundläggande faktor och i vissa fall tackar vi nej till samarbeten. Kontakta oss med en förfrågan så tittar vi på ett möjligt samarbete.

SEO på provision jämfört  med Adwords

För att få effekt av Google Ads behöver du ha en budget, ofta på 100kr eller mer per dag och kampanj. Varje klick kostar pengar och när du stänger av kampanjen byts dina länkar ut mot konkurrenternas.

Med Sökmotoroptimering på provisionsbasis betalar du i nivå med ett adwordsklick per dag för varje sökord som organiskt har rankat dig på topp 10. När vi sen slutar samarbeta kommer många av dina sidor fortfarande ranka högt och ligga kvar på förstasidan.

Våra 10 steg för lyckad Sökmotoroptimering

Här kommer en lista på de punkter vi går igenom för varje landningssida, för varje blogginlägg, för varje produktbeskrivning – För hela din webbsida!

1. Sökordsanalys & Nyckelord

2. Unikt content

3. Strategi och systematiskt arbete för att förtjäna länkar

4. Lokala sökord

5. Långa sökordskombinationer ”longtails”

6. Rubrikerna, H1/H2 med flera

7. Inledning, brödtext och avslut

8. Kategorier, Meta & Slug

9. Analys och uppföljning

10. Rapportering

Landningssidor

Ett bra sätt att rankas upp på ett sökord är att skapa en landningssida specifikt för det sökordet och dess relevanta sekundära sökord, longtails. Sidan ska bidra med värde till läsaren och svara på sökfrågor utifrån ett nytt perspektiv.

SEO Copy On Page

Vi erbjuder seo-texter och skriver gärna för din hemsida. Läs mer om hur vi jobbar med SEO på din hemsida, det som kallas för On Page SEO Copy.

Anlita oss för SEO!

Vill du få fler besökare på din webbsida och därmed sälja fler produkter?

Är du trött på att betala för marknadsföring utan att veta vad resultatet blir?

Vill du se siffror först och betala sen?

Offert SEO på provision från Ett tusen procent