Priser Facebook annonser och Native – 5 sätt så annonsen säljer  

Priser för mina annonser hittar du här och samtidigt så tar jag tillfället i akt att bjuda på – 5 Viktiga faktorer som får dina annonser att sälja mer.

Rubriken
 – Nyhetskänsla

Det vikigaste med rubriken är att den ska ge läsaren en nyhetskänsla. Tänk dig rubriken i en tidning när något alldeles nytt har hänt som du bara måste läsa mer om. Den känslan ska rubriken förmedla, då dras ögonen ner till texten och ljudet av klicket på länken ekar genom rummet.


Texten

Kundvärde. Skriv texten ur kundens perspektiv, inte bara utifrån din produkt eller tjänst. Vänd på resonemanget och skriv om utmaningen som ligger högst upp på dina köpares agenda.

Vad de bästa annonserna har!

Underrubrikerna får gärna sälja och locka till läsning. Sen ska brödtexten informera och utbilda läsaren på ett icke säljande sätt. Då undviker vi att upplevas som pushiga och annonsen blir lockande och tillför kunskap och innehåll på en och samma gång.

Förtroendebärare

Varje annons behöver en förtroendebärare som validerar erbjudandet. I vissa fall är det citat i stil med ”enkel produkt och snabb service, Åke i Veberöd”. Ibland är det en logga från ett av världens största företag, allt beror på vad du annonserar om och vem köparen är.


Call to Action med Sense of urgency

Två engelska uttryck i samma underrubrik, låt mig förklara vad dessa floskler betyder. Avslutet ska ha en tydlig uppmaning till handling och visa på ett enkelt sätt hur man köper dina tjänster. Sen är det viktigt att ge köparen en känsla av angelägenhet och ett skäl att agera nu istället för imorgon.
Beställ inom 24 timmar!

Om du beställer inom 24 timmar från att du har läst texten på den här sidan så får du halva priset på ditt första annonsköp.

Alltså kan du få en helsida Native för 2.250kr eller 3 annonser till Facebook för ynka 1.750kr!

Skriv ”annons 24 h” i beställningen.

Priser annonsproduktion, advertorial,


Prislista Annonser


Facebook 3 st 3.500kr

Linkedin 3 st 3.500 kr

Instagram 3 st 3.500kr

Adwords, 3 st annonser inklusive landningssida 4.500kr

Landningssida 3.500kr/st


Native helsida 4.500kr

Native halvsida 3.500kr


Andra annonser – offert

Skriva om annons: 50% av priset i listan

Maila en färdig annons och berätta kort om er målgrupp och ert erbjudande. Vi kontaktar er för intervju om det behövs samt gör research kring kunder och er marknad. Sist skriver vi om er annons så att den säljer mer än tidigare.

Priser annonser, vad kostar Facebook annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s